Discover our newest project – Renewed, open and enlightened spaces

The old kitchen of this sixties duplex no longer suited the needs of this family. The owners wanted a central island to cook and use as a lunch counter. They also wanted to open up the space between the dining room and the living room to increase natural light and visually open up the space.

The project being considerable, they contacted us for design and plans advice, while also benefiting from the expertise of our technical department.

A open, enlightened design

The decompartmentalization of the dining room and the living room required the removal of two walls. However, it was out of question to add a central column. These are the type of projects that require a solid experience in structure to ensure the sturdiness of the work so that nothing cracks in the long run.

Thanks to our expertise and our engineering service, all was done without hassle. The living space is now open and bright and the kitchen offers a large, elegant and practical island. In addition, circulation is now more fluid between the kitchen and the dining room.

The difference between the old and the new is remarkable both for the updated design, the more functional layout and the increased brightness. The owners are delighted and our team too.

NEED HELP TO START YOUR PROJECT ?

CONTACT-US